Feb 27, 2011

Gochisousama for today -The Square


My friend and ex-Zuma waiter Ayumi returned London.
We went for the Square, the two star Michelin restaurant in Green Park
with our wine sommelier Chiara.
We got many common friends there, and we had an amazing lunch.

元ZUMAウェイターのあゆみちゃんがロンドンへ遊びにきてくれました。
ワインソムリエのキアラと三人で、
グリーンパークにあるミシュラン二つ星のザ・スクエアへ。
共通の知り合いが何人もいて、至れり尽くせりランチを頂きました。


Sauté of Scottish langoustine tails with parmesan gnocchi and an emulsion of potato and truffle
The square's signature dish and was the best of the day.
スコットランド産の ラングスティーン。パルメザンニョッキと
トリュフとポテトのピューレ
スクエアの名物であり、本日の一番のお皿。


We has different glasses of wine beautifully matched with the each course.
thanks to Chiara!
ワインソムリエのキアラのお陰で、各コース毎に
素晴らしく合うワインを選んでもらいました。


Ravioli of Langoustine and Salmon with Clementine and Iceberg Lettuce
ラングスティーンと鮭のラビオリ、蜜柑とアイスバーグレタスを添えて


Scallop with Hazelnut and Truffle Pesto
帆立とヘーゼルナッツとトリュフのペスト


Fillet of Wild Black Bream with Herb Gnocchi, Cauliflower, Clams, Cockles
 and Cornish Brown Shrimps
野生の黒鯛フィレ。ハーブ入りニョッキ、カリフラワー、貝と
コーンウォール産のブラウン・シュリンプ



I love everyone's yummy face.
美味しい顔が、一番すきだな。


Passionfruit soufflé with lime ice cream 
パッションフルーツのスフレとライムのアイスクリーム


Happy-mienta.
ハッピーミエンタ。

0 comments: