1day Pop-up Sake dinner for 12guests,
in collaboration with Mark Hix, Ross Shonhan of Bone Daddies and Museum of Sake!
HIXのオーナーのセレブシェフマーク・ヒックス氏と、
元ZUMAのヘッドシェフのロスがオープンしたラーメンバーBone Daddies、
そしてMuseum of Sakeの日本酒コラボイベントを行いました。
ヒックス氏のシークレットの書斎で行う、限定12名一日限りのレストランオープンです。
My work space today♡
I had served Sake cocktail and 5 different sake matching with Ross & Mark's menu.
I loved his secret attic filled with beautiful antiques and rad art works.
本日は日本酒カクテルとロス&マークシェフのコースに合わせた5種の日本酒を提供。
アートに通じたヒックス氏の書斎らしく、会場は若手アーティストの作品と
素敵なアンティークインテリアで溢れていました。
こちらは今夜の私の仕事場!
Gigantic oysters and Urakasumi Zen Junmai Ginjo.
大きな牡蠣に、浦霞禅。
Make your own Temaki (hand-roll) Sushi with Ninkiichi Junmai Daiginjo & Ginjo.
手づくり手巻き寿司と、人気一の純米大吟醸&純米吟醸。
Mackerel Namban style and Senkin Nude!
鯖の南蛮漬けと、仙禽ヌード!
And of course, Bone Daddies Soy sauce Ramen and Narutotai Junmai Ginjo Nama Genshu
そしてもちろん!締めはBone Daddies特製醤油ラーメン。
マークス氏の選んだ英国の季節野菜も一緒に。合わせるのは鳴門鯛純米吟醸生原酒。
Forgot to take a desert photo... it was Yuzu & white Choco ice cream and fruit sake terrine,
with Mio Sparkling Sake! Goody bag with his book...
デザートの写真を撮り忘れました…
柚子&ホワイトチョコアイスとフルーツと日本酒ジュレを
澪スパークリング酒に合わせました。
お土産にヒックス氏のサイン入り料理本を。
Big thank you for Ross, Mark, Tom for the greatest sake evening!
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