reflection of the lights in Tokyo.
white, delicate, straightforward.
昨年、一昨年と東京でマクロビオティック料理×ヨガ×日本酒の
近況、想い、夢に計画。あっというまの埋まった時間。
彼女の美味しいクッキーと、満月に飲むお茶をもらった。
i had lunch at annon cook on Cat street.
with Han chan, who co-organized macrobiotic x yoga x sake retreat
-FUMI- last year and year before with me.
updates, thought, dreams and plans, easily filled up our time.
she gave me her handmade cookies and tea for full moon nights.
ロンドンよりも寒い東京のなかに、
小さな春の息吹を感じています。
despite the fact that Tokyo is colder than London at this moment,
I am feeling the footsteps of new season.
夜は、念願のあの店@池尻大橋(ブログ掲載禁のため名前はふせます)へ!
スクーリングパッド・デザインコミュニケーション学部の同級生たちと。
At night, heading to this secret place in Ikejiri Oohashi! my dream Izakaya.
with my friends from Communication design dept at Schooling Pad.
ここでしか飲めない、獺祭のオッターフェストスパークリング。
通常の獺祭スパークリングよりも発泡性が高く、アルコール度が低めの特別商品。
Dassai Otter Fest. only available there.
the special sparkling sake which has higher carbonation
and lower alcohol volume than normal Dassai sparkling.
酒呑みのための素敵な道路標識。
awesome street sighs for sake drinkers.
この静岡の國香(こっこう)BY平成8年生酒の素晴らしかったこと!
20度で5年熟成した生酒、琥珀色に変わった色と甘みと深みのある味わい。感動。
This sake on the right side, Kokkou Nama sake BY1996 from Shizuoka prefecture was just beautiful.
it was matured un-pasteurized sake for 5years in 20 degrees.
its golden colors and the complex caramelized flavours in depth, just so amazing.
そのあとせりちゃん宅でお家飲み。
宴は朝まで続いたとさ。
then we all moved to Seri chan's house.
the festive lasted until the morning.
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