Mar 21, 2011

Gochisousama for today -Texture



Goemon kun, from Guilo Guilo Paris came to London the other day,
so we went to Texture.
The world of Aggi, the oner chef creates is very similar to the nature in Iceland where he grew up,
calm and delicate yet silently rigid.

パリ枝魯枝魯の五右衛門くんがロンドンに遊びに来てくれたので、
久しぶりのTextureへ。
オーナーシェフ、Aggiの作る世界は、
彼の育ったアイスランドの自然との距離感や
そこに広がる柔らかく繊細で、しかし静かに厳しい風景と似ている。



Native Lobster, Bonito stock
ローカルロブスター、鰹出風味




Anjou Quail Chargrilled, Sweetcorn, shallot, bacon popcorn, red wine essence
アンジュー地方のウズラの炭火焼
スウィートコーン、ベーコンとポップコーン、赤ワインのエッセンスを添えて



Icelandic Lightly Salted Cod, Barley, shellfish juice
アイスランド産の塩タラ、大麦、貝のジュース


Grain Fed Beef, Rib Eye Chargrilled, 
ox cheek, horseradish, olive oil béarnaise 
穀物を食べて育った牛リブアイ炭火焼
雄牛のほほ肉、西洋山葵、オリーブ油のベアルネーズソース



Icelandic Skyr  
Rhubarb, muesli, granité 
アイスランドの空
ルバーブ、ミューズリ、グラニテ

0 comments: