Jan 27, 2012

Sake Tasting with Japas


First event in 2012 together with Atsuko of Atsuko's Kitchen.
this was our fourth Sake with Japas (=Japanese Tapas) Tasting event 

昨年いろいろとコラボさせていただいたAtsuko's Kitchen
あつこさんとの、今年初めてのお仕事。
日本酒とジャパス(ジャパニーズ・タパス)のティスティング・ナイトも、
8月にスタートして今晩で4回目になります。

This time, our Japas was based around Chinese New Years,
Starting with a little Japanese lessen by saying:
"Akemashite Omedetou Gozaimasu!"
I tried to add new information for the people who participates every time.
I've got to learn how to create the closer distance with the audience,
as well as how to make the lecture more enjoyable, and more importantly,
I started to feel joy in teaching this time.

We will try to offer you various styles of Sake and Japas through this class this year,
So, Why not join us?

今回は、旧正月を祝って、お正月料理を基調にしたジャパス料理。
「明けましておめでとうございます!」という日本語講座から始まって、
毎回参加しても楽しめるよう、常に新しい日本酒の知識を加える様にしています。
回数を経ることで、お客様との距離のつくりかたや
分かりやすい教え方、そして自分自身が楽しんで参加できる様になってきました。
今年も季節に合わせて様々なジャパスと日本酒のマッチングを
ご提供して行きたいと思っていますので、
今年もどうぞよろしくお願いいたします!

0 comments: