Aug 21, 2011

とまと ♥ TOMATO


At first, you chill it well and have one big bite.
then you drizzle over the dressing full of onions and vinegar.
you'll never be tired of the golden combinations with mozzarella, basil and olive oil.
or you can throw cucumber, green pepper, onion, garlic, sea salt. lemon juice and truffle oil
into blender and enjoy my favorite Gazpacho.
if you dice them, you can mix them with law egg and make great tomato omelet,
and you will make the best use of dried tomato, place them skin down and
spread olive oil and balsamic vinegar on top and roast 130 degree oven for 1 and half hour,
and its great for sandwiches.
my dear tomato, does not belong to vegetable nor fruit to me.
the meaning of your existence and capacity is as wide as universe.

まずはキーンと冷やして、そのまま大きな口でかじること。
その後は玉ねぎとお酢の利いたドレッシングたっぷりと。
モッツアレラとバジル、オリービオイルという鉄板コンビも飽きる事なく。
きゅうりにピーマン、玉ねぎ、にんにく、岩塩、レモン汁とトリュフオイルを
ブレンダーに放り込んで、わーっと交ぜてガスパッチョ。
ざくざく刻んで、溶いた生卵と一緒に焼いて、トマトオムレツに。
130℃のオーブンで皮目を下にし、オリービオイルとバルサミコ酢をかけ
一時間半待ったら何かと重宝ドライトマト。サンドイッチにいれたら美味しい。
野菜でもなく、フルーツでもない。
君の存在価値と可能性は、宇宙の様に広い。


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