Birthday Bonanza continues.
Ben took me to Pollen Street Social.
The latest solo project by Jason Atherton, ex-executive chef at Gordon Ramsay's Maze.
I liked its minimal yet warm interiors designs and architecture.
They had very good wine list as well.
and more than anything, I like its street name "Pollen".
誕生日の嬉しいは続く。
ベンがポーリン・ストリート・ソシアルへ連れてってくれました。
ゴードン・ラムジー氏のメーズで活躍されていたシェフ、
ジェイソン・アサートン氏が独立し初めて手がける新しいレストランです。
こちらの店舗の内装やデザインもミニマルで温かみがあり素敵でした。
ワインリストも、かなり充実。
なによりも、ここの通り名「Pollen Street=花粉通り」というのがいい。
Heirloom tomato salad, tomato vanilla gazpacho, tomato sorbet, creamed burrata.
My favorite dish of the day. It has everything I love.
在来作物のトマトサラダ。トマトとバニラの冷製ガスパッチョ、
トマトシャーベット、ブーラタクリーム。
今日一番好きな一皿。好きなものが全部詰まっているよ。
Escabeche of quail, chicken liver cream, nuts & seeds.
ウズラのエスカベーシュ。鶏レバー、ナッツとシード。
Pressed tête de porc, rabbit & foie gras, piccalilli, mustard gel.
豚の頭部、ウサギとフォアグラのテリーヌ、
ピカリリ(野菜と香辛料の酢漬け)、マスタードジェル。
こちらのふわふわ海から釣れたのは …
In this fluffy ocean we did fishing and caught...
Roasted Cornish hake, razor clam & cockle emulsion, English potato & seaweed.
コンウォール産メルルーサのロースト、マテ貝とザル貝のエマルション
イギリス産ジャガイモと海藻。
what a girly fantasia.
Wild strawberry & vanilla cheesecake,
strawberry sorbet, nut crumble
野いちごとバニラのチーズケーキ、
いちごシャーベット、ナッツクランブル。
なんて乙女な。
This little key was place on our table when we seated.
I was wondering "what is this key for...?" until the end,
it was the key for the little sweet treat for us.
Thank you Ben, Gochisousamadeshita!
最初に席に着いた時、テーブルに置かれた小さな鍵。
「何だろう…?」と思っていたら、最後の素敵なおもてなしへの鍵でした。
こういうささやかな感じがいいよね。
ベンありがとう。ご馳走さまでした!
Address: 10 Pollen Street, London W1S 1NQ
Phone: 020 7290 7600
Open: from Mon-Sat, Noon-2:45pm, 6:00-10:45pm
Closed: Sundays
住所:10 Pollen Street, London W1S 1NQ
電話: 020 7290 7600
営業:月〜土曜 正午〜14:45、18:00〜22:45
休業:日曜
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